Informatie

The Business Club anno 2014

Een nieuwe netwerkorganisatie met ongekende netwerk mogelijkheden voor alle jonge ondernemers in Nederland. Het deelnemen aan The Business Club stelt de ondernemer in staat om op een nieuwe en unieke manier te netwerken en daarbij nieuwe klandizie en relaties te genereren. Een join and gain principe in zijn puurste vorm.

Join; de ondernemer betaald een jaarlijks lidmaatschap om deel te nemen aan TBC  en verschaft daarnaast een korting op zijn product of dienst aan de andere leden, c.q. ondernemers, die aangesloten zijn bij TBC.

Gain; de ondernemer ontvangt een korting op alle producten en diensten van leden, c.q. ondernemers, die aangesloten zijn bij TBC.

Daarnaast organiseren wij van TBC vier luxe en unieke evenementen per jaar waar de ondernemers naar hartenlust kunnen netwerken. In het zware economische klimaat van vandaag en de toekomst biedt TBC hét handvat om succesvol te blijven en als ondernemer het hoofd boven water te houden. Ondernemers voor ondernemers, TBC als drijvende kracht.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube