Paleo Dieet

Het Paleo dieet

Het Paleo dieet is dé manier om af te vallen anno 2014. Snel afvallen kan middels het  Paleo dieet recepten gemakkelijk. Naast vele gewichtsverlies bevat het ook lekkere recepten. Onderzoekers hebben de afgelopen jaren heel wat onderzoeken uitgevoerd om na te gaan wat de beste manier is om voedingsstoffen effectief op te nemen. De sleutelvraag die deze onderzoekers wouden beantwoorden luidde als volgt: ” Wat zijn de stoffen die ons lichaam en geest nodig heeft om goed hun werk te doen? ” Het Paleo dieet is recent ”ontdekt” door na te gaan wat de oermens vroeger innam om goed te functioneren. Vroeger waren er namelijk niet veel vetten en koolhydraten, men moest leven op natuurlijke elementen. Afvallen en gewichtsverlies speelden toentertijd geen rol. Het dieet bevat recepten met alleen natuurlijke producten. Van verse groenten en fruit tot aan vlees en vis. Ook noten en zaden, de zogenaamde vleesvervangers, zijn belangrijk.

Effecten van het Paleo dieet

Naast snel afvallen, heeft het Paleo dieet ook andere gunstige bijwerkingen. De inname van kunstmatige stoffen, zoutproducten en suiker worden verminderd. Dit maakt snel afvallen dan ook makkelijker. Daarnaast zorgt het dieet voor een gezond en energiek lichaam. Klanten ervaren het verder als: vitaler en levendiger.

Producten

Het Paleo dieet bestaat uit diverse producten. Naast verschillende vleessoorten (zoals rund, varken, lam, kip, os, kalkoen en andere)  speelt vis ook een belangrijk rol. Vis zorgt er voor dat het lichaam vele vitamines en andere voedingsstoffen binnenkrijgt. Vitamine D is één van de vele vitamines die verkregen kan worden met vis. Ook eieren, groenten en fruit (vooral rood fruit!) en noten zijn belangrijke voedsel. Deze zorgen namelijk voor voldoende energie. Verder spelen natuurlijke oliën ook een rol: olijfolie, kokosolie en avocado. De bovengenoemde, zoals u wellicht is opgevallen, zijn veelal natuurlijke producten die vooral vroeger te vinden zijn in de open natuur. En dat maakt het Paleo dieet tegelijkertijd ook een goed dieet.

Website

http://www.snel-afvallen.biz/snel-afvallen/paleo-dieet/

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube