E-sigaret

E-roken helpt u bij het beheersen van uw nicotineverslaving . e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties en men kan overschakelen van hoge concentratie naar lage concentratie en eindelijk stoppen nicotine.

Genieten van verschillende smaken:

Door e-sigaretten kunnen consumenten genieten van het roken in verschillende smaken. Er is een lange reeks van smaken verkrijgbaar. Populaire smaken voor een e-sigaret zijn menthol, kersen, aardbeien, bosbessen, vanille en anderen.

Bovendien kunt u elektronische sigaretten gebruiken waar u maar wilt. De elektronische sigaret is licht en goed draagbaar. De e-sigaret is gevoed door een oplaadbare batterij die u opstart met een trekje. De batterij moet worden opgeladen van tijd tot tijd.

Vraag: Moet ik ergens mijn E-product uitzetten?

Antwoord: Nee, dit is niet nodig. Als u niet inhaleert wordt de batterij niet gebruikt en loopt deze dus ook niet leeg.

Vraag: Hoeveel nicotine bevat een ampul?

Antwoord: 1 sigaret bevat gemiddeld 0,8 mg nicotine. Een pakje van 20 sigaretten bevat dus 20 mg nicotine. Een ampul bevat 16, 11, 6 of 0 mg nicotine. Je inhaleert een klein deel van de ampul.

Vraag: Hoelang doe ik met een ampul?

Antwoord: Dit is sterk afhankelijk van de mate waarin u de sigaret gebruikt, echter het patroon is minimaal goed voor de tijd die u normaal doet om 20 tot 30 sigaretten te roken.

Website

http://www.elektronische-sigarettenshop.nl/e-sigaret

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube