Bidz2buy

Welkom bij Bidz2buy.com

Bidz2buy.com is de beste en leukste veilingsite voor het deelnemen aan een 1 cent veiling. U kunt hier bieden op allerlei artikelen die momenteel een Hot Item zijn. Met deze informatiepagina willen wij u kennis laten maken met Bidz2buy.com: ‘De veilingsite met de bekendste merken en gadgets van de Wereld!’

Hoe werkt Bidz2buy.com?

Om deel te kunnen nemen aan de veilingen van Bidz2buy.com dient u zich eerst in te schrijven op onze website. Nadat u uzelf heeft ingeschreven ontvangt u een activatie-mail. In de mail staat een activatie link om uw account te bevestigen. Hierna kunt u gebruik maken van Bidz2buy.com. ATTENTIE, het aanmaken van meerdere accounts is niet toegestaan, deze zullen dan ook door Bidz2buy.com verwijderd worden.

Hoe werkt het bieden op Bidz2buy.com?

Bidz2buy.com werkt met Bied-punten. Met een Bied-punt kunt u een bod uitbrengen op het gewenste artikel die in de veiling meedoet. Elk bod dat u vervolgens uitbrengt, verhoogt de prijs met €0,01. Als u een bod hebt uitgebracht, wordt de tijd ook verhoogd met een x aantal seconde. Hierbij wordt automatisch een Bied-punt van uw account afgeschreven.

 

Website

http://www.bidz2buy.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube