Afvallen tips

De tijd van stampotten ligt weer achter ons. Het word buiten warmer en daarom is het niet alleen lekkerder maar vooral veel gezonder om een verse en lichte maaltijd te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een salade, smoothie zuivelontbijt etc. Als snack kun je kiezen voor een stuk fruit, rijstwafel of cracker. Let bij het eten van fruit wel goed op hoeveel suikers het stuk fruit bevat, hierin zitten nogal grote verschillen. Kies voor een stuk fruit met een lage dosis natuurlijke suiker, want ook natuurlijke suikers maken dik.

Detoxen.

Een week lang je lichaam zuiveren kan ook de nodige kilo’s overboord gooien. Er zijn verschillende detox en balans programma’s beschikbaar die je in een week kunt afronden. Er zijn bijvoorbeeld programma’s die het drinken van thee of citroenwater voorschrijven. Let er wel op dat je op andere manieren, bijvoorbeeld met voedingssupplementen of vitamine pillen, je vaste voedingsstoffen binnen krijgt.

Verantwoord snacken.

Zoals eerder genoemd hierboven, snack verantwoord. Vervang vette snacks en zoete snoep die je tussendoor eet met gezonde en lichte alternatieven. Denk aan rauwe groente, vers fruit of producten met gezonde granen en vezels. Vooral de vezelrijke snacks zoals muesli repen zijn goed voor het lichaam, stillen de trek en zijn geen dik makers en goede afvallen tips.

 Sporten.

Iedereen weet dat je kunt afvallen door te sporten, maar eigenlijk werkt dit alleen in combinatie met goede voeding. Als je gezond leeft en daarnaast de nodige beweging pakt dan zul je merken dat de kilo’s langzaam verdwijnen. Een goede tip is om voor het ontbijt te gaan hardlopen of gewoon te wandelen. Je lichaam heeft dan nog geen brandstof ingenomen en zal overtollig vet verbranden om de inwendige motor toch te laten draaien. Pak de trap in plaats van de lift, neem eens de fiets in plaats van de auto en doe eens een ommetje in de buurt. Als je bewust nadenkt en de gezonde keuze maakt dan is afvallen niet zo moeilijk zoals je vaak leest of hoort. Lees meer over sporten.

 

Website

http://www.snel-afvallen.biz/overgewicht/snel-afvallen-met-10-nuttige-tips/

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube